Lapset

Lapsen ilo liikkua. Motoriikka- ja liikuntakeskus Spurtti tarjoaa lapsille onnistumisen iloa ja liikkumisen riemua!

Lasten liikuntaryhmät, teline-, temppu- ja parkour- ja freerunningjumpat toimivat säännöllisesti Spurtin Liikuntakeskuksissa.Liikuntaryhmien lisäksi järjestämme lapsille toiminnallisia synttäreitä, eri yhteisöjen kauden päättäjäisiä, päiväkoti- ja luokkaretkivierailuja, seikkailukerhoja, kesäleiritoimintaa, urheilulajien oheisharjoittelua ja Parkourpuistotoimintaa.

HULIVILIT 1-3 ja 2-4v tytöt ja pojat

Hulivilit tulevat tunnille aina oman aikuisen kanssa. Oma aikuinen - iskä, äiti, mummi tai kummi tulee tunnille yhdessä  lapsen kanssa. Temput vaihtelevat lasten iän mukaan. Ohjaaja neuvoo ja opastaa ja oma aikuinen tukee ja kannustaa omaa lastaan. Lämmin tulee niin isommalla kuin pienemmälläkin liikkujalla. Liikuntavarustus molemmille ja avojaloin jumppaamaan.

TELINEJUMPPA 3-13v tytöt ja pojat

Telinejumpassa harjoitellaan telinevoimistelun perusliikkeitä. Jokainen saa harjoitella omalla taitotasollaan. Harjoittelu on monipuolista ja hauskaa. LiikunnanILO ja onnistumisen elämykset ovat yksi tunnit tavoitteista. Tunneilla ei vaadita aikaisempaa lajikokemusta.

PARKOURJUMPPA 6-12v Tytöt ja Pojat 7-17 v

Tämän hetken ehdoton suosikki poikien keskuudessa. Vauhdikas tunti, jossa tehdään erilaisia voltteja ja eteen- ja taaksepäin liikkumisia. Kehittää monipuolisesti koko vartalon hallintaa. Tunneille voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta lajista.

Pojat ovat löytäneet seikkailun maailman parkourjumpasta. Tule kokeilemaan ja opit hallitsemaan vartalosi liikkeet, turvalliset alastulot ja uusia taitoja. Parkour-jumppa on vauhtia, hyppyjä, temppuja ja voltteja. Tämä on poikien juttu!

FREERUNNING 7-17 v Tytöt ja Pojat

Free Running on parkourista kehittynyt liikuntamuoto, jossa pyritään yhdistämään jatkuva ja sulava liike näyttäviin temppuihin. Parkourin nopeuden ja tehokkuuden sijaan
Free Running perustuu luovuuteen, itseilmaisuun ja temppuiluun.

SIRKUS- JA AKROBATIARYHMÄ Tytöt ja Pojat 6-12 v

Uutena tulokkaana ryhmävaihtoehdoissa on ollut erityisesti tyttöjen suosikkina Sirkus- ja Akrobatiakerho. tunneilla harjoitellaan tasapaino-, voima-, liikkuvuus- ja pari- ja ryhmäakrobatiaa tasapainoillen sekä käsillä että jaloilla erilaisten välineiden päällä. Jongleeraus on myös osa sirkus- ja akrobatiakerhon harjoitteita. Permantoakrobatiassa harjoitellaan samanlaisia temppuja kuin teline- ja temppujumpissa.