Seurat

Spurtin oheisharjoitteluohjelma tukee lapsen ja nuoren kasvua urheilijapolulla. Monipuolisella harjoittelulla nuori liikkuja kehittyy lajin erityisosaajaksi. Hyvin rakennettu pohjatyö liikkuvuus, taito ja koordinaatioharjoitteissa mahdollistaa nuoren kasvun urheilijaksi omassa lajissaan ja lajin vaatimissa erityistaidoissa.

Hyvin suunniteltu harjoitusohjelma painotettuna parkour - ja telinejumppataidoilla ja huomioituna kehon hallinnan, lihastasapainon ja kehonhuollollisin harjoittein edesauttavat lapsen ja nuoren tulevia urheilija vuosia.

Taidon kipinä on sytytetty, urheilijalla on halu oppia vielä enemmän. Kyse ei ole siitä, että hän haluaa tulla mestariksi vaan halu liikkua ja oppia ohjaa nuorta eteenpäin. Media luo omanlaista kuvaa menestyvistä urheilijoista. Se tuo lisämaustetta haaveille, mutta harvoin lapsi kertoo menestyksen tärkeimmäksi tavoitteekseen. Lapsen ja nuoren toive ja tavoite on liikkua ja oppia uusia asioita.

Spurtin ohjaajat ovat ammattitaitoisia eri lajien osaajia, jotka ovat erikoistuneet lapsen ja nuoren monipuoliseen liikkumisen opettamiseen. Salit toimivat erinomaisesti muiden lajien oheisharjoittelupaikaksi. Toiminta muokataan ryhmän, lajin ja ikäryhmän tarpeen mukaan.

Tiedustelut J-P Immonen 040-5029862 / j-p@spurtti.fi