Yritykset

Spurtti Liikuntakeskus tarjoaa yrityksen henkilökunnan työhyvinvointiin monipuolisia palveluita Keravalla ja Järvenpäässä. Tilat ovat valoisat ja viihtyisät eri ikäisille liikkujille. Tiloihimme mahtuu liikkumaan noin 20-30 henkilön ryhmä kerrallaan. Tule tutustumaan tiloihimme!


Henkilökuntamme koostuu liikunnan ammattilaisista ja eri alojen asiantuntijoista. Asiakkainamme on eri kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä eri toimialoilta. Räätälöidään toimiva hyvän olon ja työkykyä edistävä paketti työyhteisösi henkilökunnalle!

Järjestämme työyhteisöjen liikuntapäiviä myös yhteistyössä eri Urheiluopistojen kanssa.

Työhyvinvointi ja etuisuus

Työnantaja voi tukea vuosittain verovapaasti maksimissaan 400 € työntekijän liikkumista ja työhyvinvointia, edellyttäen, että yrityksen tarjoama liikunta on järjestelmällistä, tasapuolista ja kohtuullista. Säännöllisellä liikunnalla voidaan edistää hyvää yleisterveyttä ja energisyys lisääntyy. Liikunta lisää myös psyykkinen hyvinvointia ja ihmisen luottamus itseensä paranee, hymy on herkemmässä! Hyvinvoiva työntekijä on työpaikkansa käyntikortti.

Teemme kirjalliset sopimukset työyhteisöjen kanssa. Voimme räätälöidä työntekijöillesi sopvan ja toimivan liikunta ja hyvinvointipaketin.

Liikuntamahdollisuuksien järjestäminen sopimuksella on yritykselle helpointa.
Voimme laskuttaa suoraan yritystä eikä työntekijän tarvitse itse huolehtia maksusta. Jos sopimusta ei ole, työntekijä maksaa liikuntamaksun itse ja toimittaa työnantajalleen kuitit.

Aikuisten liikunnassa vastaanotamme maksuvälineenä myös Liikunta-, Kulttuuri- ja Virikeseteleitä. Myös Sporttipassi maksu hyväksytään. Jos työnantajan tarjoamat setelit eivät kata koko maksua, maksaa työntekijä laskutuksen mukaan loppuosan itse.