Tuntikuvaukset

HULIVILIT 1-4 vuotiaat tytöt ja pojat

Hulivilit tulevat tunnille aina oman aikuisen kanssa. Tunti kehittää liikunnallisia perustaitoja. Monipuolinen tunti koostuu tekemisestä, vauhdista, hypyistä ja pompuista. Lapsen ja aikuisen yhteinen jumppa, jossa molemmat saavat liikuntaa. Hauskaa yhdessäoloa oman aikuisen kanssa, Spurttiohjaajan antaessa vinkkejä liikkumiseen.

 

TEMPPUJUMPPA 4-7 vuotiaat Tytöt ja Pojat

Temppujumpassa harjoitellaan perusmotorisia taitoja ja temppuja. Jokainen saa harjoitella omalla taitotasollaan. Harjoittelu on monipuolista ja hauskaa. Liikunnan ILO ja onnistumisen elämykset ovat yksi tunnit tavoitteista. Tunneille otetaan vaikuitteita telinevoimistelusta, parkourista ja sirkusacrobatiasta.

 

PARKOURJUMPPA 6-15vuotiaat

Tämän hetken ehdoton suosikki lasten ja nuorten keskuudessa. Vauhdikas tunti, jossa tehdään erilaisia voltteja ja eteen- ja taaksepäin liikkumisia. Kehittää monipuolisesti koko vartalon hallintaa. Tunneille voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta lajista.


SIRKUSACROBATIA

Uutena tulokkaana ryhmävaihtoehdoissa on ollut erityisesti tyttöjen suosikkina SirkusAcrobatia tunnit. Tunneilla harjoitellaan tasapaino-, voima-, liikkuvuus- ja pari- ja ryhmäakrobatiaa tasapainoillen sekä käsillä että jaloilla erilaisten välineiden päällä. Jongleeraus on myös osa sirkusAcrobatian harjoitteita. Permantoakrobatiassa harjoitellaan samanlaisia temppuja kuin teline- ja temppujumpissa.