Spurtti Liikuntakeskus Oy:n rekisteriseloste

Rekisteriseloste



Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan
velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää
informointivelvoitteen.



1. Rekisterinpitäjä

Spurtti Liikuntakeskus Oy



Yhteystiedot:

Metallimiehenkatu 2-4

04430 Järvenpää



Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa



Jari-Pekka Immonen / Spurtti Liikuntakeskus Oy

Metallimiehenkatu 2-4

04430 Järvenpää

0405029862

j-p@spurtti.fi



Tapauksen mukaan mahdollisen tietosuojavastaavan
yhteystiedot:



Jari-Pekka Immonen / Spurtti Liikuntakeskus Oy

Metallimiehenkatu 2-4

04430 Järvenpää

0405029862

j-p@spurtti.fi





2. Rekisteröidyt

Spurtti Liikuntakeskus Oy:n asiakkaat ja alaikäisten asiakkaiden
huoltajat. Uutiskirjeen tilanneet.



3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:



·
Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn
asiakassuhteen perusteella



·
Henkilötietoja käsitellään suostumuksen
perusteella (esim. internetissä kerätyissä lomakkeissa, lomakkeelle kysytty
lupa markkinointiin)



Henkilötietojen
käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus



Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin
tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:



·
asiakassuhteen hoitaminen



·
palveluistamme kertominen



4.
Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot



Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:



Yhteystiedot



·
nimi



·
osoite



·
sähköposti



·
puhelinnumero



·
syntymäaika





Asiakastiedot



·
tiedot ostetuista tuotteista / palveluista



5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä
koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen Spurtti Liikuntakeskus Oy

Metallimiehenkatu 2-4

04430 Järvenpää

0405029862

j-p@spurtti.fi



Tarkastusoikeus



Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.



Oikeus tietojen
oikaisemiseen



Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat
virheelliset tai puutteelliset tiedot.



Vastustamisoikeus



Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä,
mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.



Suoramarkkinointikielto



Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen
suoramarkkinointiin.



Poisto-oikeus



Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos
tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen
joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida
poistaa.



On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla
lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa.
Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto
Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän
vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan
umpeutumista.



Suostumuksen
peruuttaminen



Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu
ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi
rekisteröity peruuttaa suostumuksen.



Rekisteröity voi
valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle



Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme
kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan
ratkaistua.



Valitusoikeus



Rekisteröidyllä
on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee,
että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa
tietosuojalainsäädäntöä.



Tietosuojavaltuutetun
yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html



6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot
saadaan säännönmukaisesti: asiakkaalta itseltään internetin kautta



·
asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä



·
asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta



7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta
markkinointitarkoituksiin Spurtti Liikuntakeskus Oy:n ulkopuolelle.



Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme
noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia
palvelutarjoajia:



·
myClub-jäsenrekisteri. Taikala Oy



·
MailChimp-uutiskirjepalvelu



8. Käsittelyn kesto

·
Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin
kauan, kuin asiakkuus on voimassa



·
Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee
poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan
linkin kautta.



9. Henkilötietojen käsittelijät

Asiakasrekisteriä käsittelevät Spurtti Liikuntakeskuksen
työntekijät.



Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät
henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain
kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että
henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti
ja muutoin asianmukaisesti.



10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen
ulkopuolelle.



11. Automaattinen
päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai
profilointiin.